Komma in i julstämning med Foxy och spela med för en chans spela några bra spel och vinna några fina priser.

foxybingo
Aktuell Kampanj

£25,000 GARANTERAD JACKPOT!
Klicka här för att spela

Från 1-24 December, se till att du besöker och spela advent kalender spel. Bara logga in på webbplatsen och klicka på bollen på trädet som motsvarar datumet och du kan avslöja vad som erbjuds. Hittills har £ 250 vunnits, Lacoste Pink Perfume, en Nintendo Wii och Sports Pack, 5,000 BP: s, £100 Asda-kuponger, en Nintendo DS Lite, En Elizabeth Arden-presentuppsättning, 15,000 BP: s, en XBOX 350 Pro-konsol, 200,000 BP: s och en Elizabeth Taylor White-presentuppsättning.

Det finns så många andra fina priser och gåvor upp till spel, bara se till att du spelar tillsammans och inte miste om, alla dessa godsaker kan komma till hands för jul. Ikväll, 12 December, £250 var på spel i Sunnie Day på Foxy Room och bäst av allt, detta spel var gratis. Många av jul advent spel kommer att vara gratis och en ny vinnare kommer att läggas till i listan varje dag.

Det har aldrig varit en bättre tid att engagera sig på Foxy bingo eftersom som vi vet, denna webbplats har ett gott rykte för fullständig kundtillfredsställelse och alla spel som erbjuds här är roliga och lätta att spela. Du kan spela bingo från så lite som 5p per biljett och när du registrerar dig får du bra bonusar som ger dig mer pengar att spela med.

Next Post

Jackpotjoy Instant Spela Spel

Tue Sep 3 , 2019
Jackpotjoy Casino och bingo webbplats sätta det roliga i att spela online Instant Win spel ännu en gång. Instant play spel, det betyder ingen långsam […]