Daily Express Bingo har något som är ganska unikt jämfört med andra online bingo webbplatser…en gratis provrum. Detta är helt fantastiskt och det erbjuder varje enskild ny spelare chansen att spendera några dagliga Express Bingo kontanter vilket gör en förändring från det är dina pengar! Provrummet är verkligen annorlunda och ger exklusiva möjligheter för nya spelare att prova alla bingorum som finns tillgängliga på Daily Express Bingo.

Att spela no deposit bingo på dailyexpress-bingo.com klicka på länken!

Som ny spelare får du £100 att använda i provrummet. Det är en anmärkningsvärd mängd för en första gången medlem. Du kommer att använda denna rättegång pengar för att köpa bingobrickor. Du kanske tror att detta erbjudande inte kan bli bättre men du kan inte vara mer fel som med varje bingobricka du köper, du kommer att få en inträde i en prisdragning för att vinna en Apple iPod Touch. Du är inte begränsad i mängden poster du har antingen så se till att du dra full nytta av detta erbjudande idag på Daily Express Bingo! Detta är en månatlig prisdragning så tid din registrering rätt och du kan se dig själv ta tag i en helt ny iPod.

Det är viktigt att notera att eftersom det här är försökspengar, och en ganska stor mängd, kan du inte ta ut några vinster som härrör från ditt spel när du spelar bingo. Detta är en ganska vanlig sak att inte kunna ta ut gratis bingo pengar och det är bara för försöksändamål ändå så har mest roligt att du kan med det!

Next Post

Säkra Bingosajter

Tue Sep 3 , 2019
Det har skett en enorm ökning av antalet online bingo webbplatser som har kommit in för att spela under de senaste åren. Medan några av […]