littlewoodsbingo.com är en mycket bra online bingo webbplats som åtnjuts dagligen av tusentals dess medlemmar, när du först registrera dig till webbplatsen får du £1 att prova bingospel och sedan måste du bestämma om du vill göra en insättning eller inte. Om du bestämmer dig för att sätta in pengar på ditt konto kommer du att få en 100% cash match insättningsbonus, thius innebär Om du finansiera din online bingo konto med bara £10 webbplatsen kommer att ge dig en annan £10 helt gratis att använda på bingospel.

littlewoodsbingo
Aktuella Kampanjer

För att starta det nya året med ett smäll ger vi bort £ 000 s i garanterade kontanta Jackpots under januari.
Klicka här för att spela

Det finns två bingorum som är tillgängliga för spelarna på www.littlewoodsbingo.com för att komma in och spela bingospel, dessa bingorum är;

  • Bingo Cafe – detta är en 90 ball bingo rum var dina bingobrickor kommer bara någonsin att kosta dig bara 10p varje och detta rum är öppet 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.
  • Bingo Lounge-detta bingorum är endast öppet 12 timmar om dagen den öppnar kl 12: 00 och stänger igen kl 12: 00 och bingobrickorna i detta rum kommer alltid att kosta dig 25p vardera.
    Det finns två utmärkta jackpots som kan vinnas spela spel och dessa jackpots kallas;
  • Giant – detta är en progressiv jackpot som måste hävdas i 37 bingo nummer kallas eller mindre och det står för närvarande på £22.010.19.
  • Snowball – denna progressiva jackpot måste hävdas i 50 bingo nummer kallas eller mindre och det står för närvarande på £529.95.
    Detta är en fantastisk online bingo webbplats som har många spelare som loggar in på sina konton varje dag för att dra nytta av de aktuella kampanjer och spela de stora bingospel.

Next Post

Ingen insättning Bingo på Daily Express Bingo

Tue Sep 3 , 2019
Daily Express Bingo har något som är ganska unikt jämfört med andra online bingo webbplatser…en gratis provrum. Detta är helt fantastiskt och det erbjuder varje […]