News of the World Bingo har nyligen flyttat från Tombolas mjukvaruleverantör till Gamesys, leverantören som tillhandahåller programvara för Jackpot Joy-gruppen av webbplatser.

Att spela bingo på notwbingo.com klicka här!

Även om NOTW Bingo inte faktiskt tillhör Jackpot Joy group är programvaran väldigt lik och är utan tvekan en av de bästa bingo mjukvaran runt. NOTW Bingo är ingen nedladdning och lätt att använda, om du vill registrera dig för ett nytt konto hela processen tar bara några minuter och det finns några fantastiska incitament för att få dig att spela.
Det finns massor av bingo tillgängliga, spela bingo 90, bingo 80 och 75 ball bingo på denna fantastiska online bingo webbplats och NOTW bingo verkligen har några av de största och bästa jackpots runt.

Minispel är utmärkta och erbjuder några helt nya tankar och alternativ till dina traditionella spelautomater som online bingo webbplatser brukar erbjuda. Kampanjerna är också utmärkta, det finns veckovisa och månatliga kampanjer och när NOTW Bingo först lanserades på sin nya mjukvaruleverantör erbjöd de till och med ett £250,000-hem i en prisdragning.

Om det inte är tillräckligt för att fresta dig i då måste du vara svårt att behaga, för en ny och unik bingo erfarenhet prova NOTW Bingo idag, du kommer inte bli besviken och jag garanterar att du kommer att vara tillbaka om och om igen för att spela deras fantastiska urval fo online bingo och plats bingospel.

Next Post

Little woods bingo Recension

Tue Sep 3 , 2019
littlewoodsbingo.com är en mycket bra online bingo webbplats som åtnjuts dagligen av tusentals dess medlemmar, när du först registrera dig till webbplatsen får du £1 […]