www.SilkBingo.co.uk -från gratis pengar och fantastiska sign up erbjudanden till unika pris giveaways och nyårsfirande, Silk Bingo har allt som erbjuds inom deras ljusa och bubbliga kampanjer sida, som börjar med ett parti av freebies.

Att spela bingo på silkbingo.com klicka här!

Det är alltid spännande och fördelaktigt att få en gratis bonus som låter dig prova en bingo webbplats innan du satsar dina egna pengar, och det är precis vad www.SilkBingo.co.uk erbjuder sina spelare. Så snart du har registrerat ett konto kommer ditt nya konto att krediteras med £1 helt gratis. Du hittar din gratis online bingo kontanter krediteras i 1000 “lojalitetspoäng”. Med lojalitetspoäng (LPs), varje 1000 kan lösas in till Lika £1 av riktiga bingo cash. Så snart ditt konto är fullt av bingo cash, helt enkelt gå vidare till någon av de glittrande bingo rum och njuta av 20 gratis spel!

Dessutom erbjuder den livliga och generösa Silk Bingo sina spelare två bonusar. Så snart du har gjort din första insättning, kommer du att få en cash match bonus. Enkelt uttryckt, detta innebär att om du sätter in £10 som en första insättning, du kommer att få ytterligare £10 helt gratis. Om det inte var tillräckligt, när du sätter in med Silk Bingo, kommer du att krediteras med en 50% bingo bonus.

När du får buntar av gratis pengar för dina insättningar på Silk Bingo, varför inte sätta dina pengar till god användning och ange spännande nyår bingo marknadsföring? Bingo Så mycket du kan på den nya ” spa ” 75 boll bingo mönster och tjäna själv poster i att vinna en lyxig spa paus för två! Se det nya året med priser och exklusiva godsaker med www.SilkBingo.co.uk. – herr talman!

Next Post

Populära Spel på BRITTISKA Online Bingo Webbplats BingoChest

Tue Sep 3 , 2019
First impressions are always important and my first impression of bingochest.com was one of fun. I did not know what to expect but I was pleasantly surprised […]