Den här månaden kan lite roligt vara haft på topp tio Bingo och du kan få dig några bra bonusar när du spelar. Registrera dig och gör din första insättning och du kommer att få en 100% bonus och en 50% bonus på alla andra insättningar.

SPELA NU

Förutom bingo, Du kan också njuta av omedelbar vinna spel inklusive; skraplotter, spelautomater och roulette och om du ger dessa spel ett försök på tisdagar; du kommer att få tillbaka 15% av de pengar du har satsat så att du inte helt förlorar om du inte har turen att få en vinst.

Bingo är väldigt mycket ett socialt spel så varför inte samarbeta med 3 andra spelare för att tävla med andra lag för det månatliga priset på £2 miljoner BP? Ju fler vinster du får individuellt kommer att räknas mot lagpoäng och laget med flest poäng kommer att vinna en del av dessa BP: s. denna månad, nyår nya du priser kommer att vara upp till spel så se till att du inte miste om. Det kommer att finnas speciella mönsterspel som körs under hela månaden plus en fantastisk spahelg kan vinnas hela månaden.

Topp tio bingo kör 2 fantastiska helgen turneringar; ju mer du poäng och ju mer du spelar. De 3 bästa spelarna att bingo mest eller köpa de flesta bingobrickor från midnatt till midnatt varje lördag kommer att vinna upp till 30.000 BP: s. det finns också 50.000 BP ‘ s upp till spel när du bingo på pengar spider varje vecka, bingo på nummer 11 hela veckan två gånger och du kommer att vinna benen Elva jackpot på 5000 BP: s och bingo på Fjärilsmönstret för att vinna en del av 500.000 BP: s.

Next Post

vad gör littlewoodsbingo

Tue Sep 3 , 2019
Det finns en hel del anledningar till varför Littlewoods online bingo webbplats är en mycket populär plats bland allmänheten. Att spela bingo på littlewoodsbingo.com klicka […]