Tvål Liv Bingo är en stor BRITTISKA online bingo webbplats och de erbjuder en stor sign-up bonus för alla nya spelare. När du sätter in din första £10 på Soap Life Bingo får du ytterligare £10 gratis. Du kan också få en fantastisk 100% match på din första insättning också så att du har mycket att vinna när du registrerar dig hos dem.

Att spela UK online bingo på soaplifebingo.com klicka på länken!

På Soap Life Bingo finns det regelbundna prisdragningar för spelare att delta i. I augusti månad finns det fantastiska prisdragningar att spela för. Ett kontantpris på £500 är tillgängligt, tänk bara på vad du kan göra med de extra kontanterna. Om du känner dig som en semester sedan den 9 augusti £500 värde av semester kuponger är tillgängliga så att du kan spendera det på en semester du verkligen vill. En HD-videokamera är också tillgänglig den 9 juli och du kan använda denna videokamera för att spela in minnesvärda stunder i ditt liv.

Det har varit bra bingo priser i det förflutna på Soap Life Bingo inklusive nya mountainbikes, BSM körlektioner och underhållningssystem.

Star Jackpots äger rum varje onsdag och fredag med biljetter som kostar 50p och chansen att vinna £ 5,000. Vad skulle du kunna göra om du skulle vinna så mycket pengar?

Soap Life Bingo är en bra webbplats som erbjuder ett brett utbud av bingospel, priser och kampanjer för alla att dra nytta av. Missa inte och gå med dem idag eftersom du inte kommer att bli besviken och du kan sluta vinna en stor summa pengar.

Next Post

Steg för att plocka en online Bingo webbplats

Tue Sep 3 , 2019
Vad ska du titta på när du är intresserad av att spela bingo online på internet? Det finns många aspekter som du kanske inte har […]