Bunny Bingo online bingo webbplats har fått en hel del att erbjuda sina spelare wh ohave konton på webbplatsen, inte bara de befintliga spelarna på webbplatsen kan dra nytta av de funktioner som webbplatsen har fått tillgängliga men det finns också en hel del möjligheter för de nya spelare som ansluter sig till webbplatsen.

Att spela UK online bingo på bunnybingo.co.uk klicka på länken!

För de nya spelare som ansluter sig till Bunny Bingo online webbplats finns ett erbjudande om en 125% cash match insättningsbonus när de gör sin allra första insättning i deras helt nya online bingo konton på bara £10, vad detta innebär är att om du sätter in £10 på ditt konto webbplatsen kommer att ge dig en annan £12.50 vilket gör din totala bingo balans upp till £22.50 för dig att spela bingo spel med.

Just denna online bingo webbplats har fyra Online bingo rum för sina spelare att komma in och njuta av bingospel som är öppna för dem, de fyra Online bingo rum på denna webbplats är;

  • Buster Warren som är en 90 boll bingorum
  • Busters rolig tid som är mönstret Bingo rum
  • Hastighet kanin som är hastigheten Bingo Bingo Bingo rum
    *House Bunny som är 75 bollars bingo rum.

Bunnybingo.com har också fått utmärkta kampanjer som var och en av spelarna på webbplatsen kan delta i som erbjuder utmärkta speciella bingospel och fantastiska priser för spelarna att vinna om de deltar i de kampanjer som webbplatsen för närvarande har att erbjuda dem.

Next Post

Topten Bingo Kampanjer

Tue Sep 3 , 2019
Den här månaden kan lite roligt vara haft på topp tio Bingo och du kan få dig några bra bonusar när du spelar. Registrera dig […]