Advanced Poker lektion: The Gap Concept


Gapet konceptet är ett begrepp myntat av poker författaren David Sklanksy, bland alla de avancerade online poker tips, behärska detta kommer att ge dig den största ökningen i vinst från online poker. I huvudsak gap koncept säger att du behöver en bättre hand för att syna en satsning än vad du gör för att höja (eller re-raise). Här är en grundläggande exempel att visa gapet konceptet i aktion. Du i en halvvägs genom en pokerturnering, har du en genomsnittlig marker. Spelaren under the gun (första personen att agera) gör en höjning 3x big blind. Du tittar ner på din hand och du har Ace tio off suit. Gapet koncept sägs att du måste ha en bättre hand att ringa än du göra för att höja, vilket innebär – som Ace tio är inte en häpnadsväckande handen, att ditt enda alternativ är att höja eller lägga sig. Det är där du måste fatta beslut om att höja eller inte, låt oss titta på de situationer som uppstår från beslut.
5. Du viker, har du fattat beslutet att din hand är inte tillräckligt bra för att riskera dina marker i den här situationen.
Detta resultat, även om egentligen inte en del av gapet konceptet, är fortfarande ett korrekt beslut. Om du inte tror att risk belöning förhållandet är det för dig att höja, du är bättre att vika än att ringa.
Gapet konceptet är en viktig online poker tips för att lära sig för att göra vinster från online poker. Prova detta koncept idag på de bästa online poker rum, med fantastiska pokerbonus registrera koder. Om du inte har några pengar att satsa, oroa dig inte! Du kan använda no deposit online-pokerbonusar att spela gratis, och fortfarande har chansen att vinna stora pengar utan kontant deposition krävs!

Intressant video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *