Antes ändra allt i en pokerturnering


De flesta spelare verkar inte bry sig för mycket när anten införs i en pokerturnering. Det är svårt att inte klandra dem eftersom ante börja på en sådan låg nivå – vanligtvis 25 chips per spelare. Även om du är orange Mzone när de startar, är 25 chips fortfarande lite svårt att se från din stack. Inte bara det, är du redan i pengar och detta påverkar en hel del spelare attityder i avseende på hur löst de är villiga att spela.
När du tar en närmare titt dock ante ändra dynamiken i en pokerturnering till större grad än de flesta spelare inser. Detta beror på att en hel del erfarna spelare använder M som ett sätt att avgöra vilken strategi de ska använda vid varje given skede av turneringen. När antes sparka, blir M mycket viktigare eftersom ante skulle beaktas att bestämma vad en spelares M är.
Så kom ihåg att när ante börjar, hur små de än är, du faktiskt in i en mycket ny och aggressiv skede av pokerturnering [http://mzonereport.com/index.php/Online-MTT-Strategy/ the-fem-faser-of-a-poker-tournament.html] och du måste vara medveten om detta när man beslutar att utmana om en pott.

Titta på den här videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *