Att veta hand ranking och aktivt spela poker


Att spela poker, är det viktigt att en spel vet de olika pokerhänder ranking så att man vet vilken slår som i spelet. Det är en utmaning att vara vinnaren när du kan inte ens vet vad den vinnande handen är. Så om du inte redan är bekant med hand ranking, är det allra bästa för att lära sig det nu.
När det gäller att lämna ranking i poker, det bästa eller den vinnande handen är royal flush. Det bestod av ett ess, kung, dam, knekt och 10 – samma färg. Nästa i raden att sträva efter att vara den straight flush. Det behöver 5 i rad (anpassade) kort. Trots detta, om vissa raka är lägre i antal, kan det vara slagen av en med en straight flush med ett högre nummer. Så till exempel, dina kort är 4, 5, 6, 7 och 8 i diamanter (som kallas en direkt till 8); denna blandning kan bli slagen av en direkt till 9. tredje high hand ranking är fyrtal där du har 4 kort av exakt samma värde. Observera att ju högre antalet ditt kort, till långt fler chanser för dig att vinna.
Den fjärde höga handen rang är hela hemmet som kräver 3 kort av exakt samma värde (kallas en “triplett”) och 2 kort av samma värde (kallas en “par”). Nästa blir färgen som är i huvudsak bara några 5 kort av exakt samma färg. Följt av den raka där du behöver 5 kort i följd i vilken färg som helst. Och då har du tre av en typ där allt du behöver är en triplett, alltså triplett med segrar högre värde. Följt, sedan genom två par där du bara vill ha 2 par.
Nästa blir paret – bara 2 kort av samma värde tillsammans med en med det högre värdet paret slår en med det lägre värdet. Och den sista är den höga kortet där du inte kan göra en mycket bättre kombination så att du i princip välja det högsta kortet av 5 och det är högt kort.
Den mycket mer vanligt du spelar, långt mer du kan uppleva att sätta ihop en royal flush, straight flush, fyra av en typ, en kåk, en färg, en rak, tre av en typ, två par, par, och höga kort. Du kan alltså förstå spelet helt och kan berätta vad slår vad, därmed kunna njuta av spelet.

Intressant video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *