Avancerad pokerstrategi – 3 kritiska misstag du aldrig vill göra


Jag kommer att avslöja 3 avancerade pokerstrategi misstag många spelare av misstag gör. Gör ni någon av dessa? Eftersom de är gift till ditt spel.
Avancerad pokerstrategi Misstag # 1 – Ringa för mycket
Calling är den största kontrollampa tecken på att du inte har drabbats eller inte är bekväm med vad som för närvarande händer (vaden, korten, etc.) När du ringer för mycket du ge bort din position.
Dåliga spelare synar för ofta och det är mycket uppenbart när de har en bra hand, eftersom de kommer att satsa aggressivt på dessa händer. Bra spelare är ständigt satsa och spela aggressivt så är det inte lika klart hur de egentligen gör.
Nybörjare bluffar och tror att de bara kan satsa stort och lura alla. Detta är självmord. Avancerade spelare bluffa när tiden är rätt, mot rätt spelare i rätt position, göra rätt satsningar och korrekt formulera bluff genom att låtsas att dra en lycklig kort på turn eller river etc. Hela showen är väl genomtänkt ut och kommer tillsammans som en.
Om du bluffar göra det ordentligt. Och gör det inte hela tiden. Känn dig fri att införliva det i din avancerade pokerstrategi bara göra det rätt.

Om den video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *