behandlingen bingo


Bingo är ett allt populärare klassrumsaktivitet med många lärare. Detta beror på att dessa lärare inser att förutom att vara mycket roligt för sina elever, är spelet passar perfekt för undervisningsbruk, bland annat i K-12 miljö. Detta beror på att bingo är mycket lätt att lära sig och spela, mycket flexibel och kan anpassas till olika ämnen och ämnen, och allt med tanke på de ekonomiska begränsningar som många lärare arbetar under, inte kräver specialist dyra resurser eller material.
Även bingo kan användas i undervisningen många olika ämnen och ämnen, inklusive matematik och aritmetik, berätta tiden, eller ens geografi, historia eller vetenskap, ett område där spelet är speciellt populär, är undervisning läsning. När undervisning läsa viktig aspekt av spelet är att varje elev ges en bingobricka tryckt med ord (eller kanske fraser), och även om (som i standard bingo) förblir målet att vara den första spelaren att få en rad med fem objekt horisontellt, vertikalt eller diagonalt, spelet kan anpassas från att bara ropa ord (eller skriva dem på tavlan om läraren föredrar).
4. Rhyming Bingo – Läraren säger något i stil med “Hitta ord som rimmar med” tomt “” och eleven måste hitta “slot”.
5. Tyst E Bingo – Inför tid läraren förbereder bingobrickor med hjälp av par av ord med och utan en tyst E, till exempel “cap” och “cape” eller “hat” och “hat”. Du spelar då normala bingo och eleverna måste lära sig att känna igen skillnaderna mellan dessa liknande ord. En variant är att använda bara ord utan slut E, och när du spelar göra bingo samtal av följande form “När du lägger till en E, skulle ordet vara” tall “”, som svar på vilken ledtråd eleverna måste hitta torget innehållande “knappar”.

Om den video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *