Bestämma ditt pokerspel of Choice


Omaha är ett intressant spel och så många intyga, är ganska lönsamt, men det finns relativt lite material som du kan hitta för att lära säkert från och Hold’em är i själva verket ett bra ställe att börja för någon. För närvarande Hold’em rankas som den mest populära spelet på kasinon och online och har fått mycket uppmärksamhet i media och litteratur (online och i bokform).
Har beslutat att det fortfarande finns flera mer personliga frågor att ställa dig själv innan du bestämmer vilken Hold’em variant att prova. Det är av yttersta vikt för alla pokerspelare att veta om de är riskorienterad eller inte, eller för att vara mer exakt, vad bevarade de vill riskera.
Det är en mycket märklig spänning, och de som inte kan stå, efter att ha beräknat dina bästa chanser att göra det steget i luften, som Indiana Jones i slutet av det sista korståget (han inte så mycket kalla tron ​​promenad på luft , utan endast räknat ut att hans fars dagbok innebär en osynlig bro) hade bättre hålla sig borta från pokerbordet (titta på andra spela kan vara kompromissen att nöja sig med). Inte heller är poker rätt aktivitet för människor som inte kan kontrollera sig själva och spela kamikaze-stil. För dem som känner att de inte är tillräckligt förstå sig själva, det finns tester som bestämmer lutning mot risk. Ju mer riskfyllt du är mer meningsfullt det är att spela no-limit cash och turneringspoker.
Dessa överväganden är en bra förberedelse för din första spelen, men svaren på frågorna kommer att bli tydligare när du samla erfarenhet.

Om den video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *