Bluffa att slå oddsen när du spelar poker


Den showmanship i tv-sända pokerturneringar, filmer och Vegas TV-program har lett till missuppfattningar om frekvensen av bluffar i Texas Hold’em och andra pokerspel. Nya pokerspelare kan ha fel intryck och fokusera på fel delar av spelet.
En bluff, per definition, är en satsning eller höja spelare A gör när deras kort har ingen chans att vinna. Detta kan vara ett värdefullt vapen när de används på rätt sätt. Spelande är inte en vetenskap.
Det sista kortet är spader ess …. Jag har en flush ess hög …. ingen kan slå mig ….. Jag går all-in ….. den andra personen samtal och samma kort som gav mig ett ess hög färg gav honom en kåk. Detta anses inte vara en bluff. Båda spelarna höll en stark hand. Båda var positiva de höll den vinnande handen.
Faran kommer när en motståndare börjar spåra dina vanor. De kan lära sig att berätta när du har en bra hand, och vik tidigt. De kan lära sig att identifiera din bluff, och kallar det.
Regeln är: “Om du fastnar -. Du bluffar för mycket Om du aldrig fångas – du inte bluffa tillräckligt.” Detta är en grundläggande tumregel, men den verkliga hemligheten är att “hålla dem gissa.” Om du är fruktansvärt på att bluffa, låtsas att bluffa när du vet att du håller den vinnande handen. Inte bluffa när du håller en dålig hand. Ännu viktigare, se till att du bluffar när det är “smart”. Detta avslöjar en nivå av skicklighet som kommer att hålla de flesta motståndare gissa, och kan få dem att stanna upp innan du går all in och tvingar dig att lägga sig.

Intressant video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *