Det viktigaste konceptet i Texas Holdem Poker


pott~~POS=TRUNC
Alla kort är ute. Det är £ 100 i potten, din motståndare satsar £ 50 och med handen, vinner du halva tiden. Kallar du?
Ja, är potten nu £ 150, det är din belöning. Det är £ 50 för dig att ringa, det är risken. Belöningen är 3 gånger högre risk. Samtalet är 33% av potten. Det är den procentuella andelen uppgörelser du måste vinna för att gå jämnt. Det är enkelt att se att om du vann 50% av tiden, skulle det vara en lönsam samtal. Jag skulle vilja kalla varje gång.
I det här exemplet, alla kort är ute, så att du inte behöver oroa dig för att din motståndare är på oavgjort. I dessa situationer pottodds i kombination med din egen hand styrka kommer att ge dig en uppfattning om huruvida ringa eller lägga sig.
I denna situation, när man överväger hur starkt till re-raise, är det viktigt att ta hänsyn till storleken på den totala potten i förhållande till spelarna stack storlekar vid bordet. Om du har ess och få en kort staplade spelare att angöra en pott ungefär samma storlek som hans stack och sedan kontrollera honom, kan han gå all in som en bluff, så att du skulle vara villig att låta honom se floppen att vara kunna stapla honom.
Så kom ihåg att alltid relatera storleken på satsningen eller re-raise till storleken på potten !! Lycklig poker.

Intressant video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *