En Poker Cruise som en gåva


Ett förslag för den perfekta semestern Gift
Om du letar efter den perfekta julklappen för den speciella person i ditt liv, familjemedlemmar eller nära vänner – något som du också kommer att njuta av, och något som han eller hon kommer att tacka dig för evigt – du definitivt bör överväga en Card Player kryssningar poker kryssning semester.
Om du aldrig har varit på, eller aldrig hört talas om en pokerkryssning, vet du inte vad du saknar.
En poker kryssning är billigare än reser till en destination utväg! De flesta människor är chockad att lära sig hur prisvärd en kryssning semester verkligen är. Ingår i priset på ca $ 100 per dag är kabinen kaj, all mat du kan äta inklusive gratis rumsservice, natt Las Vegas-stil underhållning och bekvämligheter som ett gym, spa, pool, jacuzzi, en biograf, och mycket mer. Icke-pokerspelande gäster kommer att ha gott om aktiviteter för att hålla dem ockuperade och pokerrummet stänger för middag och i hamn.
Kortspelare Cruises delägare Linda Johnson, aka “The First Lady of Poker” sa, “Vi kör en vänlig, ingen missbruk pokerrum med en erfaren personal. Spela så mycket eller så lite poker som du vill. Vår högsta prioritet är att våra kryssningsfartyg har en fantastisk tid! ”
Pokerrummet är stängd när i hamn och under middagen så att spelarna kan ta tid att njuta av kryssningsupplevelse. Kortspelare Cruises erbjuder välkomna-ombord gåvor, fria lektioner, gratis poker seminarier och exklusiva privata fester. De flesta av deras spelare är hobbyspelare som vill kombinera cruising och poker, så spel brukar gå från $ 1- $ 2 till $ 20- $ 40 och ibland högre. Kortspelare Cruises kommer att sprida något spel att tillräckligt många människor vill spela. De har varit i branschen sedan 1992 och har värd mer än 25.000 pokerspelare. De erbjuder den mest poker action, de flesta gränser, och de bästa pokerturneringarna till sjöss. Om du älskar poker och resor, kommer du att ha ditt livs resa genom att gå på en pokerkryssning! För mer information, besök eller ring deras kontor på 888-999-4880. För bästa tillgänglighet, boka idag.
Besök deras hemsida på eller ring deras kontor på (888) 999-4880 för mer information om denna spännande sätt att spela poker och segla på öppet hav.
Presentkort och layaways tillgängliga!

Titta på den här videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *