Exklusiva pokerturneringar för damer


Det är verkligen nödvändigt att ha exklusiva damer turneringar? Lisa Hamilton skulle nog säga ja eftersom hon nyligen slog 1000 damer och vann $ 195.390 i år på $ 1000 VM damer vid World Series of Poker.
Pojkar och flickor är ofta skilja på sport och tävlingar som behöver styrka att gå all-in är inte nödvändigt så mycket styrka även med en stor stack, är frågan... Varför är det nödvändigt att skilja dem på poker? Annie Duke är ett välkänt eftersom hon alltid vägrat att spela på exklusiva damer turneringar av detta skäl, hon säger att poker är en av de sporter där pojkar och flickor kan delta med lika chanser.
Damer är inte alltid behandlas lika vid pokerborden. Här saker är uppenbara vid online poker spel där spelare med flickan namnger och avatarer får en annan behandling.
Personligen Jag tycker inte om att spela på en damer turnering eftersom denna typ av turneringar i vissa fall spelet kan bli alltför lätt och jag gillar att ta spelet på allvar. Jag vill spela på en turnering med bra spelare både män och kvinnor.

Titta på den här videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *