Fundamentalsats Poker


Fundamentalsats poker låter mycket mer skrämmande än det egentligen är, eftersom den använder ett par ord som de flesta människor inte hör varje dag. I själva verket är den fundamentala teorem poker ganska enkel och tydligt talat – men på samma gång är det ännu mer komplicerat än det vetenskapliga klingande namnet antyder.
Fundamentalsats poker är ännu ett bidrag till pokervärlden genom anmärkningsvärd pokerspelare, teoretiker och författaren David Sklansky, som också kom upp med gapet konceptet, bland annat. Satsen har följande lydelse:
“Varje gång du spelar en hand på ett annat sätt du skulle ha spelat det om du kunde se alla dina motståndares kort, de får, och varje gång du spelar din hand på samma sätt som du skulle ha spelat det om du kunde se alla deras . kort, de förlorar Omvänt varje gång motståndare spelar sina händer på ett annat sätt de skulle ha om de kunde se alla dina kort, du får, och varje gång de spelar sina händer på samma sätt som de skulle ha spelat om de kunde se alla dina kort, förlorar du. ”
Vad du kan ta bort från fundamentalsats poker är att det alltid finns ett korrekt beslut. Även om du inte bör slå dig själv för att göra ett felaktigt beslut, bör du använda varje hand som en möjlighet att få så mycket information som möjligt. Läs mer om dina motståndare så att du bättre kan förutsäga sina åtgärder i framtiden. Även om den enda information som du kan få fram är att din motståndare spelar helt slumpmässigt, är det fortfarande information som du kan använda.
Tänk inte för mycket på hur denna sats gäller för din dagliga spel – du ska bara köra själv galen. I stället, tänk på det i vid bemärkelse och försöka hålla sinnet öppet för alla möjliga väg för ny information.

Relaterade video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *