Funktioner i Tournament Indicator Poker Odds Calculator


Pokeroddskalkylatorer är program som syftar till att ge poker odds. Det finns två huvudtyper av pokeroddskalkylatorer. Den första typen kan du koppla in scenarier som antalet spelare, spelarnas kort, och i vissa fall varierar möjliga handen för spelarna, och räknaren beräknar olika odds och statistik. Den andra typen är en realtid poker odds kalkylator som fäster till en online pokerbord, och läser spelet situationen i realtid, vilket ger odds och annan information som du spelar.
Tournament Indicator är en realtid poker odds kalkylator som är särskilt utformade för Texas holdem turneringar och sitta och gos. Det ger ett brett utbud av odds och information i tre huvudkategorier:
1. Poker odds: Verktyget presenterar odds som du vinner odds (chans att du kommer att ha den bästa handen vid floden) och dina pottodds. Olika andra odds visas också såsom oddsen att du eller din bästa motståndare kommer att göra olika hand typer (t.ex. en flush) vid floden, och pre flop match ups, såsom oddsen att din pre flop hand kommer att vinna mot, säger , höga fickor.
All denna information presenteras i realtid som din spelar utan behov av några signaler från användaren. Verktyget levereras med en gratis 48 timmars prov som ger obegränsad användning, så om din till att spela Texas holdem turneringar och sitta och gos, kan det vara värt att avsätta ett par dagar för att ladda ner verktyget och ägna dig åt tabellerna för en stund att få en känsla för den information räknaren ger och hur har denna information kan hjälpa ditt spel.

Titta på den här videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *