Get Lucky spela Bingo


Många människor tror att vi kan födas tur. Vissa forskare tror att vi föds med en jammy gen. Psykologer tillbringar också år och tusentals statliga bidrag forska lycka. Men lite är fortfarande känt om lyckan själv, eftersom det är en av de mest ovetenskapliga forskningsämnen som någonsin genomförts. Faktum är att själva forskningen tenderar också att vara något ovetenskaplig som tur sig inte är ett objekt eller en form som kan ses eller övervakas med utrustning. De flesta av de tester som utfördes till forskning tur ger också skumma resultat, eftersom det inte är möjligt att förutse tur eller att införa lycka på en person.
Vad många forskare som forskar tur har upptäckt, är det mer om att vara självsäker och söka efter möjligheter i stället för lata hoppas tur kommer din väg är tur.
Kanske är det därför många människor som spelar bingo online fortsätta spela så länge. De kontinuerligt spelar i hopp om att det kommer att ge turen med möjlighet att nåd deras bingo biljett, så att deras antal för att vara de lyckliga som ger den gigantiska jackpotten.
Nedan är de fyra elementen som psykologer har kommit fram till när det gäller att hjälpa dig mot en mer lyckligare liv. Varför inte prova dem innan du spelar din nästa bingospel på nätet och man vet aldrig, du kanske bara känner din väg att bli en mycket lyckligare!
Lyssna på din gut instinkter; de är normalt rätt. Erfarenheter av det undermedvetna kan hjälpa oss att fatta ett beslut i rätt riktning.
Var öppen för nya erfarenheter och bryta den normala rutinen. Varför inte göra en rutinmässig uppgift annorlunda än normalt. Ta en annan väg till affären eller handla på en annan butik helt och hållet.
Spendera lite tid i slutet av dagen att komma ihåg saker som gick bra. Ett positivt slut på dagen kommer säkert att sätta på en positiv och lyckligare start på nästa.
Visualisera dig själv som tur eller vara en vinnare. Tur är mycket ofta en självuppfyllande profetia.
Lycka till nästa gång du spelar bingo.

Titta på den här videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *