Gratis Poker – Hur man veta när man ska sluta


Jag ska erkänna att jag inte är den bästa person att prata med om att sluta ett spel när du spelar gratis poker online. Jag har varit kända för att spela längre cash game sessioner när jag förlorar än när jag vinner. Detta är något som behöver förbättras i mitt spel, och jag måste lära sig att gå därifrån när jag förlorar. Avsluta är inte lätt, och att veta när man ska sluta är en färdighet som inte är lätt att lära sig. Det finns naturligtvis inga tydliga regler om att sluta som behöver följas, men det finns faktorer som du bör tänka på när du är i mitten av en kontant spelomgång.
Trötthet
Du vill alltid spela din “A” spel. Du vill spela när du kan fokusera utan att oroa dig att somna. Jag är inte en stor förespråkare för korta sessioner, men jag är definitivt en förespråkare för att spela när du inte sömnig. gratis poker online är alldeles för lätt att spela nuförtiden utan att ens lämna huset, vilket ger dig mer sårbar för att spela när trött.
kör Bad
Det kommer att finnas tillfällen då du bara inte kan vinna. Ibland kan du bara inte kan vinna när du har den bästa handen. Det händer alla. Det är universums sätt att påminna dig om att tur spelar en roll i allas liv.
När saker och ting inte går din borta, bör du överväga att lämna sessionen. Detta är ännu sannare för personer med tilt frågor. Tar bad beats får dig att känna frustrerad och tar dig bort ditt spel.
Fly från problem
Det finns tillfällen i alla våra liv där vi känner oroliga på personliga frågor. Ingen ska spela för att undvika problem på andra håll i ditt liv. Försök alltid att reda ut problem innan de deltar i ett pokerspel.
Så, om du någonsin känna något av ovanstående så är chansen, är det dags att komma ut, oavsett om du spelar gratis poker online-spel, eller poker i ett kasino.

Relaterade video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *