History of Poker Chips


Pokermarker har funnits nästan lika länge som poker själv har funnits. Även dessa marker var definitivt inte vad du eller jag skulle plocka upp för en spelsession med våra kompisar. Under 1800-talet, som poker och spel i allmänhet var populärare över hela USA, i synnerhet i väster, det fanns ett behov av att hålla koll på spelet och vinster och förluster.
Inte alla hade samma valuta, och somliga hade ingen valuta alls. Istället kanske de hade små bitar av guld de kunde bryta ut eller andra dyra malmer, ädelstenar och mineraler. Kanske de bara hade en hel del varor eller ens exotiska eller svåra att odla livsmedel. Detta var alla de flesta människor hade, så dessa användes av spelare som pokermarker. Men det fanns också behov av standardisering och större mängd marker.
Spelare ville spela med mer pengar än vad de alltid fört med sig, eller om de hade sina pengar med dem, har de inte vill lämna den på ett bord med ett gäng arga, edgy killar att dricka sig full och förlora sina pengar. Och vem kan klandra dem för det? Så barer och spelhallar började ge pokermarker till dessa aktörer. De skulle hålla i pengarna, förmodligen ta ut en avgift för sina ansträngningar, och alla skulle vara på lika villkor marken och sina pengar och värdesaker skulle vara säkra.
Men på grund av de företag som nu har förmågan att massproducera miljontals pokermarker och eftersom de har också förmågan att anpassa dessa pokermarker till alla möjliga detalj, den genomsnittliga pokerspelare som du eller jag gynnar mest. Det beror slutligen det är extremt hög kvalitet, prisvärda och anpassningsbara pokermarker som vi kan använda för våra personliga spel.
En bra uppsättning pokermarker som används för att ställa dig tillbaka tillräckligt så att du kan förmodligen inte ens spela något poker för ett tag efter att du köpt dem! Det är inte fallet längre, eftersom du kan köpa en stor uppsättning, som ser ut och känns bra, och imponerar dina kompisar, för extremt låga priser.

Relaterade video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *