Hur man använder en oddskalkylator för att vinna mer pengar på online poker


Använder du en poker odds kalkylator?
Jag hoppas verkligen det. Oddskalkylatorer är en viktig del för att vinna pengar på online poker. Här är bara några sätt en oddskalkylator kan snabbt och enkelt förbättra ditt spel:
FÖRSTÅ DIN STARThandstyrka...
Det största misstaget som de flesta kortspelare spelar för många händer. Till exempel, berätta för mig om den här tanken någonsin har slagit dig …
“Det är värt att syna floppen fastän jag har dåliga cards– för vem vet, jag kanske fånga tre-of-a-kind … eller två par … eller något riktigt bra!”
Varje pokerspelare har haft denna tanke från tid till annan. Även proffsen.
Men problemet är, tänkande som detta kommer att leda till att du förlorar pengar i det långa loppet. Och skälet är att de odds. Även om du kan göra en “fantastisk hand” en gång i varje tjugo flops, kommer de andra nitton händerna göra att du förlorar mer pengar än du vunnit.
Men här är det:
Den rätta oddskalkylatorn visar dig EXAKT hur stark eller svag din starthand är … baseras på en procentsats och visar dig rätt “Sklansky starthänder Group”. Vad detta innebär är att du kommer omedelbart att veta hur bra din hand är, så snart som korten kommer ut.
Till exempel vid en 10-man bord ficka Ess har en handranking på 100% och är GRUPP 1. Pocket två s har en handranking på 63,3%, vilket är i Grupp 7. (Detta är för händer till floden.)
Men låt oss vara ärliga … att förstå hur “bra” dessa händer är är ENKELT. Du behöver inte en oddskalkylator för det.
Men låt mig fråga dig, vilken av dessa händer tror du har den högsta “Hand Rank”?
a.) Drottning-9 lämpad
b.) Ess-5 lämpad
c.) Jack-10 lämpad
d.) Ace-Queen offsuit
(Här är en ledtråd … den starkaste handen är INTE alternativ “b” eller “d” …)
Ge upp? Är du förvånad över att A-Q var inte den starkaste? Tja, det är bara ett av sätten en oddskalkylator kan vara otroligt användbar … du vet den exakta handstyrkan direkt och kan göra en mer utbildad (översättning = MER LÖNSAM) beslut före floppen.
VET din chans att få en “out” …
Som ni säkert vet, “outs” är kort som hjälper dig att förbättra din befintliga hand.
Till exempel, låt oss säga att du håller 5-6 och floppen kommer ut 3-4-Q. Det innebär att du behöver antingen en två eller sju för att göra en rak …
Eftersom det finns fyra två-talet och fyra sju är i leken, har du ÅTTA OUTS.
Oddskalkylatorer visar dig hur många outs du har vid varje given tidpunkt … och även ge dig den procentuella chans har du att få dem. Dessutom kommer en riktigt bra odds kalkylator “bryta ner” av varje hand …
Till exempel i scenariot ovan med stege, låt oss säga att du hade också en spade färgdrag. Det innebär att du har mer än åtta outs, eftersom en till spader hjälper dig.
Genius justerar allting AUTOMATISKT. Du behöver inte mata in något heller. Det “känner” allt av sig själv.
På tal om upptäckt … det är något annat du behöver vara medveten om:
KÖP INTE en oddskalkylator utan dessa funktioner …
Det finns några viktiga funktioner som gör en oddskalkylator ett mycket effektivt verktyg. Men ironiskt nog, de flesta oddskalkylatorer inte har dessa funktioner!
Till exempel, de flesta oddskalkylatorer gör du “manuellt” skriv in vad dina kort är … vad floppen korten … och så vidare.
Detta är meningslöst. När allt kommer omkring, kan du göra matten snabbare än så!
Texas Calculatem designades på ett sätt som kräver ingen av din tid eller ansträngning. Det automatiskt “fäster” till ditt pokerspel och känner dina kort och korten på bordet (från floppen, turn och river). Du sitter bara tillbaka och fokusera på spelet.
Uppenbarligen Texas Calculatem inte läsa dina motståndare kort, men … eftersom den informationen är helt säkrad av kasinot. (Det skulle verkligen göra det enklare, va?)
En annan bra funktion som Genius har kallas “Fold Depth”. Detta använder i princip “mänsklig logik” för att göra oddsberäkningar mer exakt. Till exempel, låt oss säga floppen kom ut 7-7-3 och två spelare vikta.
Texas Calculatem “vet” att ingen av dessa två spelare vikta de sju. (Duh!)
Anledningen till att detta är viktigt är att den påverkar alla avancerade beräkningar från den punkten och framåt. Med hjälp av “mänsklig logik”, Texas Calculatem vet mer exakt procentsats av VAR de andra två sjuorna är … liksom alla andra kort i leken.
Resultatet är ett program som är vida överlägsen och mer användbar än någon annan på marknaden. Faktum är att jag har egentligen bara “skrapat på ytan” av alla de funktioner som Holdem Genius har … och alla de sätt det kan hjälpa dig att vinna mer pengar på online poker.
Ärligt talat, är frågan inte om du behöver en oddskalkylator …
Frågan är: Hur kan du råd att inte använda en?
Den kalla hårda sanningen är att många av dina motståndare kommer att använda Texas Calculatem … vilket ger dem omedelbar fördel vid borden.
Om du bara ska spela poker för “play money”, så jag antar att det är OK. Men om du spelar för riktiga pengar, måste du ladda ner Texas Calculatem till din dator IDAG. Utan den, du är bara en annan fisk.
Det bästa är, Texas Calculatem är gratis när du ställer in ett nytt konto på en av partner pokerrum.

Om den video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *