Hur man undviker Bad Beats under Online Poker Play


Många spelare upplever ett stort antal dåliga slag under online poker. Och de flesta av dem anta att det händer på grund av RNGs (slumptalsgenerator) som används av pokersajter inte skapa verklig slumpmässighet och vrida de verkliga oddsen för poker. Men är det faktum att online poker spel är snabbare och fler händer som spelas, vilket leder till mer bad beats hända. Denna artikel beskriver några stora tekniker för att undvika bad beats under online poker.
Det första sättet att undvika bad beats i online poker spel är att undvika online poker själv. Om du verkligen tror att pokersajter inte beräkna slumpmässiga kort korrekt än det är bättre att inte spela poker online. Bara besöka din lokala pokerrum eller pub och spela där. Således kan du se till att den verkliga slumpmässighet av korten är korrekta men samtidigt är du begränsa dina vinstchanser och praxis som du kommer att spela händer långsammare.
Ett annat sätt att undvika bad beats i bara täcka din baksida. Innebär när det finns en chans att en bad beat att hända, bara förhindra att det händer. Anta till exempel att du är på två par, men det finns ett öppet stegdrag. Nu snarare spela ut, kan du bara avbryta så att de raka droppar. Således kommer du inte få en bad beat. Men samtidigt, du förlorar pengar genom att dra ut. För om den raka aldrig sjunkit. Då kan du vara på den vinnande sidan.
Och nu det bästa sättet att undvika bad beats händer på nätet är att forska och lära sig att lura systemet. Du kan hitta många strategier på nätet som är användbart för att klara av det stora otillräcklighet pokersajter. Så, om du lär dig dem, då kan du spela förbättra ditt spel. Fördelen med denna metod är att du skulle veta den hemliga koden av systemet och kommer inte att förlora dina surt förvärvade pengar och kan till och med vinna mer. Men samtidigt finns det en risk för att det inte skulle fungera. Då skulle du förlora dina pengar på dessa falska knep och strategier som inte verkligen fungerar. Därför det bara du bestämma vad som alternativ är bäst.

Relaterade video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *