Hur man väljer det bästa pokerrummet?


Med hundratals pokerrum där ute, som man bör du litar på med dina pengar? I denna artikel kommer jag att täcka de viktigaste faktorerna bakom att välja den bästa pokerrummet.
1) Titta i rätt riktning med så många pokernätverk och så många statliga lagstiftning på plats, var ska du börja leta? Om du bor i USA, är valet inte så stor – Pokerstars, Fulltilt, Cake Network och Cereus Network. Om du har turen att leva i Europa eller bara om någon annanstans, kan du välja vilken pokersajt du vill.
2) Ålder och anseende Med nya platser öppnar sina virtuella dörrar nästan varje dag, det blir svårare och svårare att hitta de som du kan lita på. Men om du vill spela säkert, välj en pokersajt som har funnits i några år. Större pokersajter och rakeback dotterbolag, kan hjälpa dig med det.
5) Spelar recensioner När du har minskat ditt val ner till några pokerrum, är det viktigt att skanna internet för recensioner. Dina bästa alternativen skulle helt enkelt göra en Google-sökning. Ett annat sätt att få några förstahandserfarenhet söker igenom 2 + 2 forum, det största poker diskussionsforum på internet. Om en pokersajt existerar, finns det en stor chans att det har granskats av 2 + 2ers. Var uppmärksam på spelartrafik och kvalitet, programvara, rakeback och andra erbjudanden, kundsupport och tillbakadragande hastighet.
Som ni kan se, att välja rätt pokerrummet är en steg-för-steg-process som kan ta en liten bit av din tid, men kommer definitivt att löna sig i slutändan!
Lycka till vid borden. 🙂

Intressant video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *