Hur är spelare Fusk i online poker?


För det senaste decenniet online poker har förändrats drastiskt. Mängden pokerspelare på internet har ökat med en otrolig mängd, har antalet online poker rum spiral utom kontroll och prispotterna för turneringar har blåst världsrekord i bitar. Med denna fenomenala tillväxt kommer en fenomenal vinst – som alltid leder till en sak. Korruption. Om det finns pengar där ute mänskligheten kommer att fuska, tigga eller stjäla för att få sina händer på den. Online poker fusk konspirationer har varit rikliga – men hur många av dessa teorier är trovärdiga?
Pokersajter investerar enorma summor pengar till fusk förebyggande system och anti-virus program paket. Alla ansedda pokersajt kommer att ha en kundsupport vill veta om någon ruff vid pokerborden. Texas Hold’em verkar vara den mest lukrativa formen av poker för dessa platser, speciellt vid brittiska onlinekasinon, så spelarna inte någonsin skulle uppleva dessa fusk – men om du gör att du rapportera dem. Online poker ska vara en trevlig upplevelse, låt oss hålla det på så sätt!
Inside Job – Den ökända Absolute Poker skandalen var en “inside job”, där en nuvarande eller tidigare anställd av företaget lägger i rader kod till pokerplatsens programpaket för att ge en orättvis fördel till en viss spelare. Denna form av online poker fusk händer inte så ofta som de andra, som en enda person kan åtalas så lätt om fångad.
Denna lista är inte uttömmande, det finns otaliga sätt att manipulera, fuska och svindel pokersidorna på internet – men dessa är de vanligaste teknikerna.

Relaterade video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *