Investera Versus Poker


Båda spelen kan vara kul, speciellt när du vinner. Vissa spelare i båda arenor känner till spelet bättre än de andra spelarna, och de kallas ofta vinnare. Alla kan inte vinna i något spel. Vad som skiljer vinnarna från förlorarna?
Här är en enkel investerare guide till att spela spelet för att vinna. Inte spela för dollar tills du känner till grunderna.
Vet vem du spelar med. I poker vissa spelare fuska, några liv, och andra bluffa. Om insatserna är alltför hög och du inte har råd att förlora, behöver du inte hör hemma i spelet. Om du inte känner till reglerna, du behöver inte heller. Reglerna kan läras ganska lätt, men att tillämpa dem med framgång kräver lite kunniga och erfarenhet om du förväntar dig att gå bort framåt. Du behöver inte vara super intelligent eller formellt utbildade för att vinna … du behöver bara veta spelet.
Om du vet hur man investera kan du göra bättre än genomsnittet. Vår investerare guide kommer nu nere på jorden, för att ta itu med allvarliga och långvariga investeringar.
Den långsiktiga investerare kan undvika stora förluster och uppnå bättre än genomsnittet avkastning genom att utnyttja några grundläggande investera verktyg. Främst bland dem är diversifiering och balans mellan de grundläggande tillgångsklasser, balansera, och dollarn kostar i genomsnitt.
Det kan ta ett tag att lära sig att investera kontra ett spel som poker, men på lång sikt payoff kommer att vara värt din tid och ansträngning. Det finns många fina artiklar om att investera tillgängliga för dig, fortsätt läsa.

Om den video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *