Kan spela poker hjälpa ditt golfspel eller vice versa?


Detta är en intressant fråga, kan spela poker hjälpa ditt golfspel och vice versa … Jag tror golf och poker kompletterar varandra forfarande unika egenskaper. Faktiskt, som en medveten person, kan du hitta likheter mellan många sporter och livet i allmänhet. Så, som en stor fan av både poker och golf, vill jag undersöka båda dessa sporter. Lustigt nog, de är båda mycket beroendeframkallande och de som inte har spelat någon ofta ifrågasätta vad attraktion är alls. Och ändå, både poker och golf spegel många aspekter av livet.
Båda sport är beroende av förmågan, lite … kanske även en hel del tur och enligt min övertygelse, en hink belastning av mental styrka. Förmåga beror på individen och varierar till följd av erfarenhet, talang och kunskap. I motsats till tur som är mindre förutsägbar. Men om du träffar en av två outs på floden för att göra din rak eller få en fantastisk kick av ett träd tillbaka i mitten av fairway, kommer lycka alltid att spela en roll i någon sport. Uppenbarligen desto större förmåga, desto mindre måste förlita sig på tur. Ändå tror jag de viktigaste aspekterna av båda dessa underbara sport är den mentala seghet krävs; koncentrationen, fokus och mind control.
Så tror jag att spela golf och poker kompletterar varandra när det gäller de mentala egenskaper som krävs för en lyckad lek. Du måste kontrollera ditt humör i både idrott och du måste fokusera. Om du inte uppmärksamma vadslagning mönster, kroppsspråk, din rygg swing eller ens vindriktning, kan du göra några allvarliga misstag.
Det är ingen tillfällighet att många professionella pokerspelare tycker om att spela golf. Det kan vara frestande att tro att de ser det som en möjlighet att komma bort från poker, som det kan vara. Men jag tror attraktion för dessa pokerspelare är likheterna i de mentala program och personlig disciplin som krävs för att spela både sport. Om du inte har spelat någon sport, starkt föreslår jag att göra det. Jag skulle jämföra tillfredsställelsen av att bluffa en stark motståndare med slår den perfekta bilden. Den personliga njutning av framgång i endera är enorm. Garanterad tillfredsställelse!
Kom ihåg att strömmen är i dina händer!

Intressant video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *