Kasta en Poker Party – 3 sätt att bjuda in dina gäster


Poker är nu en fast förankrad del av den amerikanska kulturen. Minnen av rökiga mörka tillbaka rum med en enda glödlampa över fälla ihop bord och killar som heter Vinny ber om lösenord genom små fyrkantiga titthål bakom extra tunga dörrar rostiga stål är borta för alltid.
Det brukade vara för att få en inbjudan, var du tvungen att gå igenom en hård ställning på den lokala cocktailbaren som skulle visitera dig och ta bort dina leksaker. Nu har du en uppsjö av sätt att bjuda in dina gäster till ett pokerparti, och du behöver inte Vinny att vakta dörren.
Den första och mest direkta sättet att bjuda dina gäster är att ringa upp dem och bjuda in dem till din pokerkväll. Telefon inbjudningar lämnar mycket övrigt att önska, eftersom du lägger den andra personen på plats. De kanske inte vill förolämpa dig, så att de kan gå med på att komma, hela tiden veta på baksidan av deras sinnen de inte kommer att göra det eftersom de redan hade gjort andra planer.
Det tredje sättet att bjuda in gäster är genom gemensamma vänner som du känner. Om du är värd en poker part varje helg eller en natt under veckan och du är konsekvent och kör en ärlig händelse, du kommer snart att vara väl känd för era ansträngningar och kommer att kunna ha andra bjuda in personer till ditt pokerfest. Om du lita på word of mouth för poker parti, kan du vara nästan säker att alltid ha några nybörjare och nya ansikten varje vecka. Vi har en löptid på poker för någon ny, och den kallas “färskt kött.”

Intressant video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *