Kul Bingo Tillbehörsguide


Bingo leveranser kör allt från markörer och daubers till specialbingobrickor och tillbehör. Vare sig du är ute efter att underlätta för åter bingo varor eller anpassningsbara extra, alternativen på marknaden idag är stora.
Bingo markörer har kommit ganska långt sedan de ursprungliga bönor som användes 1929. Markörerna har utvecklats från bönor till träflis och till en eventuell uppfinningen av bingo dauber. När det används på laminerade spelkort, kan målarkludd bläcket torkas bort gör det möjligt att återanvända bingobrickan. Om spelkortet är papper, dock markören kommer att permanent färga brädan gör den oanvändbar för framtida spel.
Det finns nu Bingo markörer med specialbläck och färgämnen terar glitter och fluorescerande pigment. Du kan köpa daubers i en mängd olika former och storlekar, inklusive stilar som tillverkas i formar av licensierade tecken. Ergonomiska daubers är populära bland äldre spelare med artrit eftersom det är lättare att hålla och använda. Påfyllnings markörer och bläck erbjuds också som ett alternativ till att avyttra förbrukade daubers vilket minskar avfall.
När på marknaden för Bingo leveranser, slutare kort, hårda kort eller glid Bingo kort är något annat att tänka på. De är återanvändbara spelplaner som inte kräver användning av Bingo markörer, som särskilt kan komma till hands för väg resor där gropiga rider kan orsaka marker för att glida av korten. Många är gjorda av trä korn och kan hittas i stort tryck för de med dålig syn. Det finns också Braille slutar kort för blinda spelare att använda och njuta av bingo också.
Bingo tillbehör är mycket populär med den etablerade Bingo spelare. Nyhet gåvor inklusive miniatyr Bingo good luck charm, Bingo Bärkassar, sparbössor, reseetuier, magnetiska skivor, och entré biljett innehavare bland andra objekt är bara några olika typer av Bingo leveranser.
Lotteri trummor och Bingo burar är mycket viktiga Bingo leveranser. När allt kommer omkring, kan du inte spela bingo utan dem! Antingen lotteri trumma eller Bingo burar bollar med ett brev och ett antal som motsvarar spelkort. När teckningar av Bingo som ringer, är det tillkännages och spelare kontrollera sedan sina styrelser för kallad brev sifferkombination. När dras, är bollen placeras sedan i Bingo master som vanligtvis visas på framsidan av rummet där det är synligt för alla spelare och deltagare att se.

Relaterade video:

http://www.youtube.com/watch?v=OfulxVI9wCA&list = PLL-Nk7g-sSADRdR4fhoPXTqL6HQv4qEIG "class =" yt-pl-thumb-link yt-uix-sessionlink spf-link "data sessionlink =" itct = CEUQ2zAYACITCILV3q_Xt9ECFc4eGAodcBsIbyj0JA "><div class="yt-thumb video-thumb"><span class="yt-thumb-simple">
<img alt="" onload=";__ytRIL(this)" height="138" width="246" src="images/fun_bingo_supplies_guide_2.jpg" data-ytimg="1" >
</span></div><div class="sidebar"><span class="yt-pl-sidebar-content yt-valign"><span class="yt-valign-container"><span class="formatted-video-count-label"><b>223</b> видео</span><span class="yt-pl-icon yt-pl-icon-reg yt-sprite"></span></span></span></div><div class="yt-pl-thumb-overlay"><span class="yt-pl-thumb-overlay-content"><span class="play-icon yt-sprite"></span><span class="yt-pl-thumb-overlay-text">Воспроизвести все</span></span></div><span class="yt-pl-watch-queue-overlay"> <span class="thumb-menu dark-overflow-action-menu video-actions">
knapp aria-haspopup = "true" onclick = "; return false;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *