Låt Poker vara tanke Game – Inte en Bingo eller Lotto spel!


Poker bör vara ett strategispel, ett sinne spel. Allt detta egenskaper poker är i en sekundär planen på grund av dem. fiskliknande spelare. Jag kommer att tala som en pokerturneringar spelare. Många spelare kommer att säga: “Play turneringar med dyra buy ins”. Det är helt enkelt att säga det. Men inte alla pokerspelare har en full bankkonto.
Ett pokerspel är ett pokerspel. Vi bör respektera vår motståndare vid borden. Var är den andan? Till exempel nu några dagar Jag spelar en freeroll på Party Poker. Priser: 25 biljetter till en stor turnering med 5000 $ som priser plus en annan biljett till en 15 000 $ turnering. Ganska trevligt vi kan säga. Även bara en freeroll vi räknar med att spela en kvalitet spel. MEN NEJ! Fiskar är i en bra form i dag. För 10 minuter såg jag inte en flopp. 10 minuter var en kamp om alla moduler vid mitt bord. Hmmm …. vad ska jag göra nu jag frågade mig själv. Tja … Jag kommer att vänta! Jag slänger händer som AK, JJ, TT och … jag gjorde rätt val. Varför? Till exempel när jag har JJ ett chip löpare (fisk) var att gå all in med två 4 passar. En annan spelare betala honom med AK off lämpad. Vilka kort var på bordet?
Jag spelar hundratals pokerturneringar hittills … freerolls och med buy ins av högst 10 $ eftersom jag inte har fler möjligheter. Men bara i en turnering jag har den känslan. Känslan av att jag spelar riktig poker. Jag var att vinna en biljett till en turnering av 250K. Jag spelar … 5000 poster … efter en timmes spel … 4300 spelare kvar … WOW! Jag vann inte något annat än poker anda var nöjd. Jag vill ha den känslan en gång i veckan, en gång i månaden, en gång om året … Jag kommer att spela, jag kommer att kämpa … Jag ska försöka att besegra dem.
Låt oss leka … låt oss drömma … All respekt för bra pokerspelare!

Intressant video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *