No Limit Texas Hold’em Money Making Tips – 5 skäl att höja när du spelar poker


Att tjäna pengar spela poker, särskilt No-Limit Texas Hold’em, kommer oftast ner till en kombination av skicklighet med en liten dos tur kastas. I själva verket kommer många konsekvent vinnare säga att nyckeln till deras framgång spelar aggressivt använder höjningar. Men inte varje situation eller hand kräver en höjning och vad som skiljer bra pokerspelare från svaga spelare eller fisk är att veta skillnaden.
Här är fem skäl till varför du bör överväga en höjning när man spelar No-Limit Texas Hold’em
Anledning att ta upp i Poker Tips # 1
1 – Utan tvekan är det främsta skälet att utföra någon höjning för att öka storleken på pengar i potten. Om du är säker på att du har den bästa handen och att en del av dina motståndare kommer att kalla en aggressiv höjning sedan med alla medel gör vad du kan för att öka storleken på dina potentiella vinster.
Anledning att ta upp i Poker Tips # 5
5 – Poker är ett spel av position, kort och marker. Om du har position på en spelare och du håller en draghand då en höjning är ett bra sätt att få ett frikort i nästa satsningsrunda eftersom din motståndare är mer än sannolikt kommer att kontrollera dig baserat på din tidigare höjning.
Se nedan för fler anledningar att utföra höjningar i No-Limit Texas Hold’em och ta ditt pokerspel till en ny nivå av lönsamhet.

Titta på den här videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *