Online Poker med din Netbook dator: För bra för att vara sant?


Spela poker online för riktiga pengar har blivit mycket populärt de senaste åren. Eftersom fler och fler människor får höghastighetsinternet i sina hem, och lära sig hur lätt det är att få online och gå med i en pokersajt, populariteten av internet poker bara fortsätter att växa. Dessa dagar, kan vem som helst logga in och delta i en turnering eller sitta på en snabb cash game, och spela mot riktiga människor från alla hörn av världen. Vissa spelare har haft sådan framgång att de avslutar sin dag jobb och lever uteslutande av sina online poker vinster!
Men däri ligger problemet för någon som inte är riktigt redo att dra upp ankaret och ge upp sitt yrkesliv, kan det vara svårt att sätta undan tillräckligt med tid för att komma igång i världen av online poker. Att spela i arbetet är uppenbarligen inte ett alternativ, så som lämnar spelar hemma, där hela familjen konkurrerar om tid på nätet, och där andra uppgifter hamnar oundvikligen upp kommande först.
Lösningen är enkel: spela in mellan. Plocka upp en, de bara köra ett par hundra dollar, och de verkligen packa en punch för sitt pris. De är i grunden mini bärbara datorer som är utformade för maximal bärbarhet. De är små, lätta och har stor batteritid. Men de är väl lämpade för att spela online poker?
Det finns en missuppfattning om netbook datorer som säger att de inte är tillräckligt kraftfull för saker som spel och filmer, men detta är helt enkelt inte sant. Medan netbooks har mindre datorkraft än den genomsnittliga stationär dator, är de fortfarande miles före vad som var standard för bara några år sedan, och de har mer än tillräckligt med kraft för att hantera internet pokermjukvara.
Ännu viktigare, många fordrar inte ens spelarna att ladda ner eller installera något extra för att kunna spela. Deras mjukvara är avsedd att köras över Internet, precis innanför spelarna favoritwebbläsare. Detta är perfekt, eftersom netbook datorer är i grunden konstruerad för att köra online-program på detta sätt.
För att spela med riktiga pengar spelare behöver bara för att finna en öppen Wi-Fi-anslutning, få på nätet, och sedan kan logga in från oavsett var de befinner sig. Oavsett om lunch på caféet på hörnet, en tre timmars flygplats snacka eller studieuppehåll mellan föreläsningar, om du har din netbook tillsammans, du kan spendera all din lediga tid vinna pengar genom att spela poker online, när som helst och var som helst.

Titta på den här videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *