Online Poker Minsta höjning Freeze Play


Här är en NL ring drag som alla bör ha i sin arsenal. Det kallas den minsta höjningen frysa spela. Du måste vara heads-up för att använda den. Detta är en sen position, efter floppen flytta (men bara på floppen, inte på turn eller river). Flytten är att göra ett minimum höjning med en stark dragning och / eller en hyfsad hand som du vill ringa med, men vill helst inte se en mycket mer vadslagning från din motståndare. Syftet med flytten är dubbelt:
1. bedöma styrkan av den andra spelaren, och
2. få en gratis kort med en stark dragning.
Här är ett perfekt exempel. Återigen, har du position och det är heads-up på floppen – antingen därför att det var heads-up preflop eller på grund på floppen i tidig position insats och alla andra vikta till dig i sen position.
Exempel – Du har KQ hjärter på knappen. Det finns flera limpers preflop. Floppen kommer AQ8, A och 8 är hjärtan. Du har en nötfärgdrag. Det är en $ 1 / $ 2 bord och potten är $ 12. Den tidig position spelare satsar $ 6. Han satsar halva potten med ett färgdrag på bordet i en ohöjd pott preflop. Han kallade preflop från tidig position, vilket innebär att han förmodligen har ett A, men inte en stor. Han kunde vara på hjärtat oavgjort och försöker dölja sin hand, men du har mutterdrag. Du vill ringa, men om du gör potten kommer att vara $ 24 för turn insats. Om han följer standardspelmönster då han kommer att satsa $ 12 finns på turn. Istället för att ringa, gör en “minimi höjning frysa play”. Dubbla sin insats, höja honom till $ 12, vilket är potten.
Värde – 20% chans att vinna det just där, 50% chans för ett gratis kort att träffa en vinnande hand.
Resultat – det spelar ingen roll. Du gjorde rätt drag vid rätt tid till rätt värde och motiv.
Obs: Om han ringer dig och sedan kommer ut med en annan halv potten satsning eller större på turn, så låt dina kort gå. Om han gör en riktigt svag insats sedan ringa honom och leta efter ett hjärta på floden. Men det var ett “drag”. När ditt drag faller igenom det inte finns någon “plan B”. Antingen måste ha tur och träffa ett hjärta (i detta scenario) eller om du viker som en billig kostym.
Helt enkelt läsa denna åtgärd kan vara förvirrande. Du kanske vill gå igenom det några gånger för att se till att du förstår. Målet med flytten är att stoppa någon som ligger före i handen från att satsa på turn så att du kan betala så lite som möjligt för din mutter oavgjort. Standard “odds” logik är att vika ett färgdrag för en? potten bet. Detta drag visar att logiken på sitt öra.

Relaterade video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *