Online Poker Tutorial: Hur man spela mot en lös aggressiv spelare


Att spela mot lös-aggressiv spelare kan vara svårt, de ofta antingen ackumuleras stora mängder flis (eller kontanter i ringspel) eller gå i konkurs mycket snabbt. Detta innebär att om du spelar mot en, han förmodligen fått tillräckligt med marker för att starta mobbning dig. Det finns vissa förändringar du kan göra i ditt spel-stil för att göra den här typen av motståndare en källa till vinst, i stället för en källa av trasiga tangentbord och bärbara datorer (ja, det verkligen kan vara så frustrerande ibland). Här är 5 tips för att spela online poker mot lös-aggressiva spelare.
Ring för information. Om du har satsat på en draghand (som en flush) men inte träffa något på floden, är det ofta fördelaktigt att ringa lös-aggressiv spelare insats – bara för att få information om vad händer han spelar. Detta är enda hållbara om du är på samma bord som honom under en rimlig tid – så om det är i början av en flerbordsturnering och spelare kommer att åter sitta vid olika bord snart det är förmodligen inte värt det .
Låt andra spelare åka ut. Mot slutet av en turnering, om du är nära till finalbordet eller betalda positioner, låta andra spelare utmana stor stack lös spelare. Även om han spelar mindre än genomsnittet händer, med sin ökade marker kommer han så småningom slå några av dessa spelare ut, så att du kan klättra upp prisstegen.
Dessa online poker tips är ett bra sätt att vända en dålig situation (spelar mot en lös-aggressiv spelare) till en positiv. Prova dessa tips ut själv, med hjälp av de bästa online poker bonusar som finns för att öka din bankrulle. Du kan även använda no deposit poker bonusar, som gör att du kan besöka online poker rum gratis – och ändå tjäna stora pengar!

Titta på den här videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *