Online Pokeretikett


Hej alla, idag ska vi prata om online pokerrummet etikett, och bra strategier. DO: s och inte av online-industrin. Några av dessa oskrivna (nu skrivna) regler kan och bör användas när du spelar själva, “verkliga livet” poker också. Låt oss börja.
Prata inte om dina kort medan handen fortfarande pågår
Oavsett om du har vikt eller du fortfarande i handen, gör det inte. Merparten av tiden när denna regel bryts det är när någon har lagt före floppen och skulle ha gjort en bra hand när floppen har kommit ut. Detta är mycket ogillande på nätet. I de flesta verkliga livet scenarier, kommer detta att få dig startade i tabellen och kanske till och med sparkas ut ur anläggningen. Detta är självklart eftersom spelare som fortfarande är kvar i handen kan dra nytta av att veta vad du har eller har lagt sig.
Ta inte alltid att ringa ett samtal
Det är OK att ta din tid på en stor hand där en massa pengar är inblandade, men det finns gränser. Tar för lång tid inte bara drar spelet ut för alla andra, men det kommer också att få andra att förlora respekt för dig som en kortspelare. Förlust av respekt kan vara bra när man vill att folk ska ringa dig när du har gjort en stor satsning, men du vill att respekten för när du inte har den bästa handen (bluffar.) När folk respekterar dig vid ett spelbord, de re mycket mer benägna att lägga till dig när du gör en stor satsning.
Var uppmärksam
Detta band tillbaka till behöva avseende vid pokerbordet. Om det är din tur och du är omedveten att du är utanför i “La La Land,” folk märker det och kommer inte att vilja spela med dig mer och mer. Detta innebär också att du är förmodligen uttråkad med spelet och inte bör spela i första hand. Jag har sett detta alltför många gånger, någon förlorar fokus, slutar betala uppmärksamhet och nästa sak du vet, de är ner till mindre än vad de köpte in.
Håll inte agg
Om Bob har tur och träffar en flush på river efter att du har redan gjort stege, bara låta det gå. Håller agg vid pokerbordet leder bara till att gå på “Tilt”. För dem som inte vet, gå på tilt betyder att du har blivit så nervös och förvärras med hur dina senaste händer har gått att du börjar göra slarvfel och det nästan alltid slutar i att förlora de flesta, om inte alla, av återstående pengar.
Vet dina begränsningar när det gäller att vänta på stegar och färger
Alla vet att bra känsla av floppa eller vrida straight eller flush. Känslan av Victory som får blodet att pumpa, hjärtrusning och chips kommer. Men låt inte ditt sinne få det bästa av dig när någon satsar halva potten på floppen och du behöver bara en kort för att Nut Flush. Det är OK om de priser som du betalar för att se dessa svängar och floder är rimliga men inte vara rädd för att backa. Alltför många bra spelare faller för frestelsen och när korten kommer ut tomma, är allt de har att titta på ett chip count som brukade vara mycket större.
Om du använder dessa strategier och rätt etikett i pokerrum som du spelar på, kommer du att blomstra för den stora majoriteten av tiden. Kom bara ihåg att en viktig faktor som binder till alla ovanstående regler är tålamod. Utan det, kommer du att förlora och förlora ofta.

Om den video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *