Online Pokerspel – vilken som är den mest lönsamma?


Det har varit otaliga studier som gjorts på pokerspelare från hela världen och hundra tals online poker recensioner Inlagd av de mest advent pokerspelare visar att online poker turnering som Sit-N-Go är den mest lönsamma totalt. Den främsta anledningen? Du kan inte förlora hela din HELA TILLGÅNGAR spelar en turnering. När du sitter ner i en ring spel aka cash game, du riskerar att förlora hela din surt förvärvade bankrulle i ena handen. Låt mig ge dig ett litet scenario.
Du tror att dina ess är bra, du gå all in preflop bara att kallas av QQ och få knäckt. Dina timmars slipning på 0,25 / .50 pokerbord, .50 / 1,00 pokerbord, och slutligen spelar 1,00 / 2,00 poker persienner görs i avloppet. Det händer är hela tiden att så många spelares, läsa pokernyheter eller poker anslagstavlor runt. Det finns massor av dem. Du kommer att se många skräckhistorier och även hela sektioner av vissa forum dedikerade till texas holdem bad beats! Det händer på allvar hela tiden och det enda sättet att förhindra att detta händer till dig är att hantera din bankrulle och inte gå på tilt.
När du behärskar vinnande Sit-N-Go om och om igen, kommer den verkliga vinsten och roligt när du startar flera bord! Multi-table dig in lever på vinsten är din Sit-N-Go är allt från bekvämligheten av ditt eget hem.

Om den video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *