Party med Poker – Olika sorter av Sit N Go-turneringar


De olika typer av sit n go turneringar i Poker göra några av de mest populära kortspelen i alla tider. I denna form av poker, det finns ett fast antal personer som behövs på bordet, vanligtvis 9 eller 10 och spelet börjar när alla fast antal personer kommer till bordet. Läs vidare för mer information om Sit and Go Poker (SNG) turneringar; olika typer och allmänna regler följas:
En traditionell sit and go har en tabell där det finns ett bestämt antal spelare som förenar i en viss summa pengar på bordet. Prisstrukturen består av buy ins du bidrar. I de flesta av dessa spel finns det tre priser anges: 1: a plats tjänar du 50% av pool i pengar, 2: a plats tjänar 30% av prispotten och den 3: e plats får 20% av prispotten pengar. Men med online poker spel vinner enorma popularitet, det finns en snabbare version av turneringen infördes kallas “Turbo” -läge. I denna fartfyllda läge, tempot av turneringen går mycket hög med blinds som går upp var 5 minuter.
Den nyare versionen av SNG Poker erbjuder spelare att sitta vid flera bord. Denna typ av spel är särskilt populär på Internet. De flesta spelsajter gör att du kan sitta på 2 tabeller med 18- 20 spelare vardera. Prispotten är mycket högre och om turboläget införs, är det troligt att vinna en mycket större mängd i en kort tid. Många webbplatser kan även du spela i 3 eller 4 bord samtidigt. Även om prisstrukturerna varierar från plats till plats, den gemensamma trenden går ut som anges nedan:
2 tabeller: 4 platser
3 tabeller: 5 platser
5 tabeller: 7 till 8 platser
Av alla olika typer av sit n go eller traditionella casinoturneringar, flerbords form av spelet har enorma popularitet för spelare över Internet. Den enkla anledningen är att du behöver riskera väldigt lite pengar ($ 10 + $ 1 / $ 20 + $ 2 / $ 30 + $ 3) och du kan njuta av ett actionfyllt Poker spel i minst en timme med rimliga chanser att vinna. Denna form av spel är också ett bra sätt att öva och vässa din skicklighet för en verklig bord. Dessutom har många webbplatser kan du uppgradera till större tabeller och pool priser ($ 200 + 15) som ger dig möjlighet att vinna några allvarliga pengar. Många spelare i dessa dagar är hooked på dessa spel redan från bekvämligheten av sina hem.

Intressant video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *