Poker Disciplin


Disciplin är en av de viktigaste ingredienserna i poker framgång. I själva verket, är disciplin eller rättare självdisciplin en hörnsten i framgång i nästan alla av livets sysselsättningar.
Har du någonsin hört talas om en framgångsrik, men odisciplinerade individ i något av dessa områden:
aktiemarknaden investera,
professionell spel, eller
professionella idrottare?
Svaret är naturligtvis nej. Och dessutom, du aldrig kommer. Nästan varje form av personlig prestation kräver självdisciplin, särskilt professionell prestation. Ju högre du aspirerar, ju högre nivå av erforderlig disciplin.
Jag hänvisar ofta till disciplin som en dygd. I själva verket verkar det som om många är välsignade med perfekt disciplin vid födseln. Och det finns några, som under hela sitt liv tycks aldrig ha en ledtråd eller vård. Medan resten av oss bokstavligen kämpar dagligen för att hålla ihop allting. Men, trots eller kanske på grund av kampen, även vi strugglers så småningom kommer att lyckas.
Den viktiga frågan är, har du bryter mot någon idag? Varje förfaller i disciplin gräver mental beslutsamhet. Det vill säga, latare och lösare vi blir, desto lazier och lösare vi får. Det är en brant, sluttande.
Som de säger, övning ger färdighet. Vad de säger också, det är vad du tränar är vad du kommer att bli. Så, om du tränar dåliga vanor, kommer du att bli, förvisso, helt dåligt. Och vice versa.
Med erfarenhet lär du dig allt det goda, liksom alla de dåliga poker vanor. Självdisciplin, eller bristen på självdisciplin kommer då avgöra vilken poker väg du följer. Det är helt upp till dig. Kommer du att bli en mycket bra, eller en helt dålig pokerspelare?

Intressant video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *