Poker Filmer – Maverick


Men inte exakt om tips om hur du spelar poker, visar Maverick hela bilden av den äventyrliga livet i en spelare förr i tiden i väst. Denna filmen släpptes i mitten av 90-talet, 1994 för att vara exakt. Till skillnad från de senaste två filmer som vi har presenterat, är detta en inte så allvarlig. I själva verket är Maverick en komedi och västra film tillsammans. Det har Mel Gibson i det som huvud killen.
Mel Gibson spelar Bret Maverick (naturligtvis). Hans mål är att på något sätt komma upp med $ 25.000, så att han kan ange en femkorts mörkpoker turnering. För dem som vill uppdatera sina minnen, är femkorts mörkpoker där varje spelare runt bordet får 5 kort. Du måste sedan komma upp med bästa möjliga handen genom att handla på något av korten. Fem-draw poker kan spelas med två till åtta spelare runt bordet.
* Turneringen scener har många bekanta ansikten, antingen från framträdanden i västra filmer och TV-program, eller från karriärer i countrymusik. Dessa inkluderar (utan inbördes ordning) Johnny Cash, Carlene Carter, Waylon Jennings, Kathy Mattea, Denver Pyle, Vince Gill, James Drury, Clint Black, Dub Taylor, och andra.
* Scenen med Danny Glover, Gibsons motspelerska på Dödligt Vapen filmserien, innefattar även en stam av “Dödligt vapen” tema spelar som de låser ögon.
* Margot Kidder, har en liten roll som en kvinna som förlorat sin bröllop kostym och frågar Maverick och vänner för att återställa den. Hon arbetade med regissören Richard Donner i 1978 filmen Superman.

Relaterade video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *