Poker Freerolls – Är de värda det?


Det enkla svaret för de flesta av dem är nej!
Under åren som gått freerolls användes som ett sätt för potentiella spelare att testa programvaran innan deponering. De prispotter var liknande om inte mindre än nu och deltagare numrerade samma också.
Men det är där likheterna slut. Förr i tiden spelare som används för att ta med “A” spel till bordet varje freeroll veta att konkurrensen skulle vara hård. De skulle använda all sin kunskap från att läsa Harrington på Hold’em (fortfarande den bästa turneringspoker bok). I hopp om att ge sin bankrulle en skjuts på denna nya plats.
Numera de flesta freerolls är tänkt som ett sätt att slösa bort ett par timmar, med maniskt spela nästan normen. I själva verket är det inte ovanligt att se 3+ spelare gå all in på floppen på första sidan med marginell i bästa innehav.
Detta är mitt råd att ge $ 100 1000 + spelare freerolls en miss och leta efter de turneringar som är faktiskt värd att vinna. Så snart du börjar ta hand om du vinner en turnering din lek, resultat och viktigast du bankrulle kommer att förbättras.

Om den video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *