Poker – Hur man kan förbättra ditt spel


Det första steget mot att bli en spelare som inte bara bygga sin poker ego på grundlösa arrogans och lycka eller en spelare som aldrig avviker från några bestämda regler för att vara säker mot bättre spelare, det första steget till att bli en bra spelare är att inse att det alltid finns utrymme för att förbättra. Poker är ett spel av introspektion så mycket som ett skicklighetsspel, tur, eller “läsa” motståndare. Du måste först bestämma om du vill ta den slingrande vägen för outtröttliga perfektionist (som aldrig uppnår sitt mål) i första hand. Då du vill lära dig att vara ärlig med dig själv och exakt definiera dina nuvarande styrkor och svagheter.
Förutom dåliga amatörer och de spelar genom en fast uppsättning av enkla regler, det finns de spelare som upptäcker att de faktiskt har en talang, men som inte sedan försöka förbättra mycket i alla riktningar. Dessa är ganska lata och oinspirerat spelare som föredrar att hoppas att de så småningom kommer att slå sina motståndare ut kalla varje gång med en eller två stora drag.
Det man kan göra är att föreställa sig så bra som du kan hur det skulle vara att vara en fullt kompetent aktör, föreställa sig rusa av inspiration som leder till framgång och svårvunna seger, och bestämma dig om möjligheten behagar dig eller inte . Om du inte kan föreställa sig triumf och glödande detalj i kampen än vara ärlig med dig själv och erkänna att du har ingen riktig aning om hur man lyckas på fältet. Men om föreställa detta gör dig passionerad, börja arbeta hårt och du kommer definitivt att se resultat, och arbetet med att arbeta på saker du inte gillar (kanske du är en introvert tekniker som kan dra nytta av bättre kommunikation och ansikte läsning förmågor, etc) är garanterat givande.

Titta på den här videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *