Poker Mindset


Under en tillräckligt lång tid skillnaden mellan en vinnande pokerspelare och en förlora ligger inom deras inställning till spelet. Vinnande spelare positionera sig för att vinna potter, de tar sig tid att lära sig sin motståndares satsningsmönster så att de kan fatta kloka beslut och de spelar rätt kort vid rätt tidpunkt. Att förlora spelare å andra sidan, gå in i spelet med fel mentalitet. Om en spelare har varit på en förlorande strimma för ett par dagar finns det fortfarande något på baksidan av sitt sinne berätta för dem att de kommer att förlora igen. Och gissa vad som händer? Det är rätt att de förlorar, eftersom de har rade sig att göra det.
Det undermedvetna fungerar utan aktiva vetskapen. Om du tror att du kommer att förlora din hjärna kommer inte att plocka upp signalerna rakt framför dig. Du kan spela lösare eller hårdare beroende på din typiska spelstil. Du miste om viktig information om din motståndares hand, eller du kommer att bli så förblindade att du inte ens kommer att se det uppenbara berättar precis framför ansiktet.
Ibland det rätta spelet är att komma in i potten med 54 lämpad, ibland är det inte. Genom att läsa dina motståndare, deras vadslagning mönster och deras spelstilar du utnyttja dig att vinna. In i spelet med inställningen hos en vinnare, som uppmärksammar allt som händer runt omkring dem, och du kommer att vinna oftare. Veta odds, outs och pot odds kan hjälpa dig att göra rätt spelar matematiskt utan mot en icke matematisk spelare det kan skada dig. Spela mot spelaren, inte korten på bordet.

Intressant video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *