poker Position


BETYDELSE AV POKER POSITION
Poker position är makt! Texas Holdem handlar om människor och position. Varje erfaren pokerspelare instämmer poker position i no limit Hold’em är oerhört viktigt. Position är viktigt i de flesta tävlingsmatcherna …
I baseball, har hemmalaget fördelen av vadd sist. Senast vid fladdermöss låta hemmalaget i den nionde omgången för att veta exakt vad man ska sträva efter.
I fotboll, bestämmer fältpositionen ofta resultatet av spelet.
Poker position är där du är på i förhållande till återförsäljarens knappen. En 10-spelare Texas Hold’em bord bryts upp i tre delar.
Tidigt – De första fyra platser kvar om given är tidig position och anses vara den värsta plats vid ett pokerbord. Du behöver en starkare hand för att agera utifrån denna position eftersom du har fler spelare som agerar efter dig som kan höja eller kontrahöja potten.
USA – Nästa tre platser vid bordet är i mittenposition.
Sent – De sista tre platserna är i sen position och är främsta fastigheter vid pokerbordet.
Tabell VILLKOR
Följande är en kort beskrivning av fyra positioner termer hörde ofta på en Hold’em bord:
Under the Gun: Är den första spelaren att agera så fort korten har delats ut. Det är den person som direkt till vänster om stora mörken.
Första Position: Att vara först att agera efter floppen betyder att du är i small blind. Efter korten träffade kortet måste du agera först innan alla andra.
Cut Off: Detta är spelaren till höger om knappen. Pokerspelare kallar det cutoff eftersom den positionen skär ofta av återförsäljare befogenhet att stjäla mörkarna genom att satsa.
Återförsäljare, återförsäljare knäppas, Button: Detta är det föredragna position som spelaren i återförsäljarens sätet blir den sista att agera på alla satsningsrundor.
Sen position FÖRDELAR
Poker position är en viktig faktor i hur du spelar din hand, och du kommer att ha åtminstone en fördel gentemot dina motståndare genom att alltid hålla detta övervägande i åtanke.

Titta på den här videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *