Poker rake back program sätta Squeeze Affiliates


Online poker började med den första riktiga pengar pokerrummet öppning 1998. Fördelarna var många, pokerspelare kan nu spela upp till tio gånger fler händer per timme och betala lägre rake än live-spel. Pokerspelare haft snabbare åtgärder och högre per timme vinstmarginaler.
År 2005 fanns det uppskattningsvis 1,8 miljoner spelare som spelar på mer än 250 online poker rum. Spelare blev orolig med det belopp som de spenderar på raken och de flesta pokerrum verkade ovilliga att släppa sina rake priser. Vissa spelare tillbringa mer än $ 20.000 per månad på rake ensam.
År 2005 var utseendet på första rakeback program, där spelare kan registrera under en affiliate och få betalt en del av affiliate resultat. Affiliates är människor som får en procentandel av den rake som ersättning för reklam och rekrytera nya spelare till pokerrummet.
Poker rum delar berättelser om att vrida damm till guld med sina poker affiliate-program.
För de flesta poker affiliates historien är ofta mycket hårdare, eftersom rake tillbaka förbund betalar spelare att spela på pokerrummen, många av deras kunder är i själva verket befintliga pokerspelare, registrerar dig med ett andra konto för att få rakeback. I huvudsak stjäla pokerklienter från befintliga poker affiliates.
Även om det fanns dessa motgångar fortsatte online poker att få exponering genom media och poker evenemang som World Poker Tour och World Series of Poker.
År 2006 fanns det uppskattningsvis 3 miljoner spelare online, nästan dubbelt så mycket som året innan. Ett nytt koncept i poker marknadsföring lanserades betala affiliates höga provisioner upp till 35% och betala spelare 50% rakeback. Detta nya program försäkrade dotterbolag av goda vinstmarginaler och att spelarna inte kommer att gå förlorade till andra rake tillbaka program.
Mer än 60 online poker rum redan använder detta nya koncept av hög rakeback och affiliate provision.

Intressant video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *