Poker Sit and Go rapport: Hur man undviker Kasta din dator genom ett fönster


Denna strategirapport skulle också kunna kallas Anger Management för online poker spelare, men jag trodde att kasta datorn sak var ganska typisk för en tiltsession i avskildhet i ditt hem eller kontor. Lutning är ett resultat av bristande ilska och för att hantera din ilska i poker, här är några viktiga inslag i ditt spel som du behöver för att bemästra. Om du inte kan förstå betydelsen av bankroll management, situationsanalys, och känslomässiga lossnar då du står liten chans att lyckas på sit and go turneringar.
Jag har betonat vikten av bankroll management innan, men här igen när sit and go turneringar är ditt företag, måste du ansluta sig till 5/10 regeln samtidigt bygga ditt konto. Detta innebär att du inte kan spela vid bord med en inträdesavgift större än 10% av ditt konto – inklusive inträdesavgifter – och det är ännu mer försiktig när du spelar närmare 5%. Så om ditt konto på $ 100 bör du spela $ 5 sit and go bord, tills du bygga upp till omkring 150 $ – 200 $. Jag är säker på att det låter tight för dig, men en förlust eller en ful bad beat kommer att bli mycket lättare att skaka av när din bankrulle inte tar en stor hit på grund av att spela över huvudet. Tänk på det. Du kommer att ha bad beats, men de matematiska lagar poker skydda dig från dem över tiden. Du behöver bara låta er sådant skydd. Så fråga dig själv: Är det mer sannolikt att stampa på din nya Dell lap top om:
A – Apparaten bara förlorade en gut sköt på floden och du var i en $ 50 + 5 sit and go och slutade OTM 4 lämnar ditt pokerkonto på $ 73,75, OR
Låt oss säga att du laddar en känd personlighet “hantera” dina handlingar vid pokerbordet. Det behöver inte ens vara en pokerspelare. Det kan vara en skådespelare, politiker, lärare, eller polis etc. Jag vill tro att jag kan fatta beslut som Clint Eastwood skulle om han hantera min personlighet. Jag skulle vara allt detta – smarta, tuffa, lugn, klok, patienten blandas med utvalda aggression …. Men jag skulle aldrig vara känslomässigt vid bordet, och andra skulle frukta mig för det.
Dina känslor kommer att vara en av de tuffaste aspekterna av ditt spel att bemästra och övervinna. Det finns ingen enkel lösning. Vi injicera några känslor i vårt spel, såsom rädsla, sorg, ilska, skam, förbittring, jubel och så vidare. Om du “hyra en chef” för att säkerställa väl genomtänkta åtgärder vid bordet, kommer dina känslor så småningom bli en sidoreplik till spelet, så att du till fullo förstå och njuta komplexiteten i poker.
Anger Management i Poker
Avslutningsvis, desto bättre kan hantera din ilska i poker, desto mer ditt spel kommer att avancera. Dina färdigheter på spelet inte kan avancera om dina känslor fungerar som en spärr. Dessa lärdomar häri kommer att hjälpa dig att undvika situationer där känslorna komma naturligt in i bilden. Om du lyckas undvika dessa situationer, lönsamma sessioner vänta framöver!

Titta på den här videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *