Poker Stars Review och Guide


Pokerstars är en branschledande, erbjuder några av de bästa mjukvaran, säkerhet, spelutbud, och kundsupport runt. Dess största brist är svår konkurrens på mitten och höga insatser, men annat än att det inte finns alltför många saker att klaga. Webbplatsen fortsätter att komma med nya och innovativa sätt att vädja till sina kunder och hittills verkar de bara kommer att bli bättre.
Pokerstars programvara erbjuder ett brett utbud av användbara funktioner och enastående öga vänligt gränssnitt, vilket är mycket viktigt under långa Texas Holdem turneringar och spända ringspel, när du behöver koncentrera sig på skärmen i timmar. Grundläggande alternativ erbjuder en uppsättning av bords teman, avatarer, spelaranteckningar, handhistorik, fönster fokusalternativ, bord layoutsystem, massor av turneringar och ringspels strukturer, ändra storlek tabeller och mycket mer. Oavsett en sådan mångfald av funktioner, alla alternativ och menyer är enkla och omfattande, så att du inte kommer att uppleva några svårigheter att justera din Pokerstars programvara. Tyvärr Pokerstars inte erbjuder en Apple Mac-versionen av sin programvara.
Stars är också på toppen av högen i fråga om säkerhet. Ett stort säkerhetsteam övervakar varje kontantuttag, misstänkta spel (som det finns mycket lite) och viktigast – Pokerstars är en av de få platser som sätter varje kund genom en officiell ålderskontroll process som skär ner på bedrägliga konton och stulna kreditkort. Enda anledningen till att Pokerstars inte får en 10 är “den V0id” kontrovers i 2007 års World Championship of Online Poker (WCOOP). I korthet var vinnaren av 2007 WCOOP Main Event (och mer än $ 1 miljon USD) befanns fusk och diskvalificerad. Med det anmärkningsvärda undantaget undan – säkerheten är felfri.
Pokerstars kom till toppen av online poker världen genom att skapa en bra miljö för spelaren. Från dess ändra storlek tabeller till sina 14 språk till dess fortsatta acceptans av kunder i USA – Pokerstars vill kunden att vara lycklig. Pokerstars är en högklassig organisation.

Relaterade video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *