Poker Theme Party Historia, fakta och Game Trivia


Visste du att baseras på statistik, poker parti historia, fakta och trivia bör poker namnges en nationell sport? Fyrtio till femtio miljoner amerikaner spelar regelbundet poker. Det är mer än en av fem amerikaner spelar denna fascinerande, ofta beroendeframkallande spel! Bland kända pokerspelare, en av de mest kända och ökända amerikanska presidenter, president Richard Nixon vann $ 6000 under sina första två månader i USA marinen under andra världskriget, spela poker. Pengarna han vann användes för att finansiera sin första kampanj för kongress, en kampanj han vann!
Även om spelet troligen sitt ursprung i Kina i 1120 A.D., ingen vet exakt när spelet har sitt ursprung, men vi vet att när Columbus landade på amerikanska stränder i 1492, hans män plockade stora löv från träden, märkt dem med bilder, och spelade kort. Eftersom så många människor spelar poker, är det lätt att gissa att det måste finnas många människor som har poker fans i sin familj! Det är lätt att ordna en fest säker på att behaga dem, om din pokerfest levereras komplett med poker historia, poker fakta och poker trivia!
Överväga tucking en särskild inbjudan i din vanliga inbjudningar till dem som gillar att spela poker, inbjudande vänner att stanna sent, efter ordinarie partiet slutar och njuta av spelet! Du kan bara sätta hål i hörnet av ett par spelkort, knyta ihop dem med band, och skriva ut “speciella” inbjudan inuti! På så sätt kommer alla att njuta av festen, och när barn och andra gäster lämnar, kommer du att ha ordnat en fest i ett parti, komplett med en efterfest spel, pretzels, pizza, och din favoritdryck! Du kan spela med dig själv, om du gillar poker, eller ens ta på sig rollen som återförsäljare om du vill vara med och inte spela spelet själv!

Titta på den här videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *