Poker Tracker och The Big inlärningskurva


Spelet online poker är utan tvekan blir hårdare och hårdare. Medan nya spelare fortsätta att föras till den myriad av pokersajter som verkar för att starta varje vecka i hopp om att lyfta ut en nisch, det finns färre nu, jämfört med de fastställda och erfarna spelare som väntar på att ta sin del av nykomlingar pengar .
En del av orsaken är att de enorma mängder nya spelare som kom på nätet under de senaste 2 eller 3 år avtar dock fortfarande betydande, eftersom en tillväxtbransch. Ett annat skäl är dock att många av dessa spelare har funnit det ganska svårt att vinna konsekvent på nätet, och bara sluta spela eller leka med obetydliga bankrolls på en lugn bas.
Att förstå hur tufft det här spelet kan vara är en av anledningarna till designers och ägare av program som Poker Tracker bedriver nya versioner och uppdaterade produkter, eftersom de förstår att de brännboll på nätet är alltid ute efter att extra fördel gentemot sina motståndare.
Poker Tracker gör samla turneringsinformation, men verkligen denna programvara är avsedd för kontanter och ring spelare, som uppgifter som samlats in under längre tidsperioder kan åberopas som en verklig trend eller stil. Om du är osäker på Poker Tracker ta det från de tusentals rundare proffsen som kör detta program så mycket som du och jag kan slå på vår dator.
När det gäller inlärningskurva med Poker Tracker, är det skrämmande, men det går också tillsammans med hur mycket av en affärsmässig inställning du tar till ditt spel.

Titta på den här videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *